Πώς να επισκευάσετε τη μηχανική στεγανοποίηση της αντλίας

Hits: 16

Χρόνος απελευθέρωσης: 2020-08-03 15:55:26


Η μηχανική σφράγιση είναι μια συσκευή στεγανοποίησης αποτελούμενη από δύο στοιχεία στεγανοποίησης (σταθερός δακτύλιος και κινούμενος δακτύλιος) κάθετα στον άξονα, φωτεινές και επίπεδες, ελαφρές μηχανικές σφραγίδες για αντλίες είναι συνδεδεμένες η μία με την άλλη και κυλούν μεταξύ τους. Βασίζεται στην πίεση του μέσου στεγανοποίησης για τη δημιουργία κατάλληλης δύναμης πίεσης στην επιφάνεια αφής (ακραία όψη) του περιστρεφόμενου κινούμενου δακτυλίου και του στατικού δακτυλίου, έτσι ώστε οι δύο ακραίες επιφάνειες να συνδυάζονται σφιχτά και να διατηρείται ένα πολύ λεπτό υγρό φιλμ μεταξύ το τέλος αντιμετωπίζει για να φτάσει στη σφραγίδα. Εκ προθέσεως. Αυτό το μεσαίου μεγέθους υγρό φιλμ σφράγισης για αντλίες έχει υδροδυναμική πίεση και στατική πίεση, η οποία έχει την επίδραση της ομαλής και ισορροπημένης δύναμης.

Καθαρισμός και προβολή μηχανικής στεγανοποίησης

1 Η αρχή λειτουργίας του μηχανικού στεγανοποιητικού απαιτεί να μην υπάρχουν ακαθαρσίες εντός του μηχανικού στεγανοποιητικού. Πριν συναρμολογήσετε τη μηχανική στεγανοποίηση, καθαρίστε εντελώς τον κινούμενο δακτύλιο, τον στατικό δακτύλιο, το χιτώνιο του άξονα και άλλα μέρη.

2 Ελέγξτε αν υπάρχουν ελαττώματα όπως γρατσουνιές και ρωγμές στην επιφάνεια του δυναμικού δακτυλίου. Αυτές οι ελλείψεις μπορεί να προκαλέσουν σοβαρή διαρροή της μηχανικής σφράγισης όταν αποθηκεύεται η μηχανική σφράγιση της αντλίας πολτού. Εάν είναι δυνατόν, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ειδικά εργαλεία για να ελέγξετε εάν η επιφάνεια στεγανοποίησης είναι επίπεδη ή όχι. Το νερό πίεσης θα εισέλθει στην επιφάνεια στεγανοποίησης δυναμικού δακτυλίου της μηχανικής σφράγισης μετά τη συναρμολόγηση, διαχωρίζοντας τον δυναμικό δακτύλιο και προκαλώντας την αποτυχία της μηχανικής σφράγισης. Εάν είναι απαραίτητο, το εργαλείο μπορεί να κατασκευαστεί και να δοκιμαστεί πριν από τη συναρμολόγηση.

3 Ελέγξτε εάν το δυναμικό δακτύλιο του καθίσματος έχει ελλείψεις που επηρεάζουν τη στεγανοποίηση. Για παράδειγμα, το δυναμικό κάθισμα δακτυλίου και ο δακτύλιος στεγανοποίησης δυναμικού δακτυλίου έχουν ελλείψεις;

4 Ελέγξτε εάν το ελατήριο αντιστάθμισης του μηχανικού στεγανοποιητικού είναι κατεστραμμένο και παραμορφωμένο και εάν έχει αλλάξει ο ανθεκτικός συντελεστής.

5 Ελέγξτε εάν το περίβλημα στεγανοποίησης έχει ελαττώματα όπως γδαρσίματα και σημάδια αυλάκωσης.

6 Καθαρίστε και ελέγξτε εάν όλοι οι δακτύλιοι στεγανοποίησης έχουν ελαττώματα όπως ρωγμές και πόρους και μετρήστε εάν η διάμετρος του ελαστικού δακτυλίου είναι εντός του εύρους ανοχής. Για μηχανικά στεγανοποιητικά με ιστό άντλησης, είναι απαραίτητο να ελέγξετε εάν η σπειροειδής γραμμή της βιδωτής αντλίας έχει ελαττώματα όπως ρωγμές και σπασμένα καλώδια.


Προηγούμενος : Ποια είναι τα κοιν...
Επόμενο : No

2024 yuanzhen electromechanical Ολα τα δικαιώματα διατηρούνται.